kép: Dr. Keywan Grashoff

Dr. Keywan Grashoff a WellStar első óráinak vízionáriusa.

Az elismert természetgyógyász és táplálkozástudományi szakorvos naponta tapasztalta a rendelőjében, hogy a modern orvostudomány fejldődése ellenére egyre több ember egyre fiatalabb betegszik meg. Munkája során volt alkalma megfigyelni, hogy az emberek egészségi állapota évtizedek óta egyre inkább veszít az egyensúlyából és ez súlyos megbetegedésekhez vezet.

A kiváltó okok hátterében mindig hiánybetegségek figyelhetők meg, amelyek abból eredeztethetőek, hogy az emberek étkezéseik során egyre kevesebb vitális anyagot vesznek magukhoz és ezzel egyidejűleg rendkívűli mértékben megnövekszik a káros szabad gyökök száma, amelyek a szervezetben a környezetszennyezés, a stressz és a helytelen táplálkozás révén képződnek.

A megoldás...

A megfelelő megoldás után kutatva Dr. Grashoff 2000-ben fordult először a  wellness piachoz. Hamarosan világossá vált számára, hogy a legtöbb termék nem nyújt teljeskörű ellátást, hiszen vitális anyag tartalmuk meglehetősen csekély.

“A vitális anyagok teljes hatása akkor adott”, magyarázza Dr. Grashoff szerkesztőségünknek adott interjújában,” ha együtt kerülnek bevetésre, azaz egyidejűleg hatékony összkompozíció formájában egészítik ki egymást.

Aki azonban egyidejűleg több terméket szeretne magához venni annak érdekében, hogy ezzel a vitális anyag szükségletét teljes mértékben biztosítsa, azzal kell szembesülnie, hogy megfizethetetlenül drága, hiszen több 100 eurós kiadással kell számolnia havonta."

Az élet ősanyaga...

Szinte naponta hallotta Dr. Grashoff az emberektől akiket kezelt, hogy bár szeretnének egészségesek maradni, azonban egyre kevesebb pénz áll a rendelkezésükre. Így kezdett kialakulni benne az az égető vágy, hogy a kis pénztárcával rendelkező emberek számára is lehetővé tegye az egészséges életet. Kitűnő minőségű természetes vitális anyagok, az emberek igényeinek teljeskörű lefedése és emelett egy kedvező ár biztosítása – ebből a három tényezőből tevődött össze Dr. Grashoff termék-víziója.

Ennek érdekében kutatott éveken keresztül. Végül Ázsiában találta meg, amit keresett: az életünk ősanyagát, a mikroalgát.
A mikroalgák mint első növények már 3 milliárd évvel ezelőtt is szembeszálltak a kedvezőtlen időjárási feltételekkel...

Egy jobb jövő lehetősége...

A fáradhatatlan termék-vízionárius továbbra is kereste azt az utat, hogy miként lehetne csúcsminőségű étrendkiegészítőket költséghatékony módon az emberek számára elérhetővé tenni.

www.youtube.com/watch?v=QgwP6_3yUzM