WEBSTAR-RÓL BŐVEBBEN...

https://www.youtube.com/watch?v=ih9kD-5_Z7g&feature=related

https://www.wellstar-company.com/Movies-Trailer.11881.0.html?&lang=hu

Iránymutató

"AMENNYIBEN EGYSZER LEHETŐSEG LENNE ARRA, HOGY AZ EMBEREK MÁSOKNAK TERMÉKEKET AJÁNLJANAK ÉS TANÁCSAIK ALAPJÁN MÁSOK TERMÉKEKET VÁSÁROLJANAK MEG, BIZONYÁRA AZ ÉVEZRED ÜZLETE LENNE.“

(Marc Zuckerberg, a Facebook alapítója és & CEO)

 

Az évezred üzletét valósította meg a Wellstar azzal, hogy elsőként megalkotta a Webstart, egy platformot, mely egyesíti a vásárlást és a kommunikációt, így a felhasználók számára lehetővé teszi, hogy mindkettő előnyeit egyaránt élvezzék.Világszerte elsőként egy közösségi oldalon belül egyesíti a baráti ajánlásokat annak közvetlen lehetőségével, hogy mindebből vásárlás és forgalom jöjjön létre.

  1. SHOPPING - A megfelelő táplálkozás és a rendszeres edzés mellett szervezetének nagy mennyiségű vitál- és tápanyagra is szüksége van. A WellStar termékei teljes mértékben hozzájárulnak az egészséges életmód megőrzéséhez.Ezen kívül a shopping oldalon több, mint 1 millió világhírű csúcsmárka közül válogathatnak és ajánlhatják tovább azokat barátaiknak.
  1. COMMUNITY - A Webstar a Community révén összeköti a kommunikáció legmodernebb és leggyorsabb módját. A közös érdeklődést a vitalitás és az egészség témaköre alkotja, valamint megoszthatja saját véleményét a közösség tagjaival.
  2. VITALITY COACHING - A szakértők együttműködésével kifejlesztett Webstar a vezető vitalcoaching platformok közé tartozik. Átfogó tervezési lehetőséget nyújt a fitness terén. Számos tréningprogram közül lehet választani és igényeiknek megfelelően személyre szabni. Minden regisztrált tagot egy személyi vitalitási tanácsadó segít
    .

Új felhasználó személyes meghívóval csatlakozhat a Webstarhoz. Töltsön ki néhány adatot és már csatlakozott is.

Most meghívom Önt csapatunkba!

Belépés ingyenes!

https://www.webstar.biz/?id=INTE-4D4F-F7C2