A TÖKÉLETES EGÉSZSÉG...

Tudományosan bizonyított, hogy a mikroalgák

a természet legjobbjai...

GREEN GOLD IMUNE® algakapszula

AZ ALGÁK FÖLDÜNK LEGŐSIBB ÉLŐLÉNYEI

A földi élet megteremtői. Ahol algák vannak, ott élet is van. A mikroalga minden élőlény ősanyja. Körülbelül 3 milliárd éve léteznek és különlegesen értékes alkotóelemeinek gazdag összetétele által egyedülálló élőlények. Bolygónk oxigéntartalmának 90%-át ők állítják elő.A mikroalgák a létező legtöbb vitális anyagot tartalmazzák. . Az emberi szervezetben teljes mértékben kifejthetik kedvező és nélkülözhetetlen hatásukat.

Az algát a WHO Szuperélelmiszernek minősítette! Az összes, mind a 8 esszenciális aminosavat tartalmazza, több, mint 4000 vitálanyag van benne, sejtszinten, méregtelenít, táplálja és védi a szervezetet. Kíváló Antioxidáns a szabadgyökök ellen.

Green Gold IMUNE algakomplexum 4 féle alga tökéletes keveréke,

amely egy átfogó, 3-fázisú hatómechanizmusra épül:

Sejttisztíítás - Sejttáplálás - Sejtvédelem

 

 1. Először a Chlorella alga segíti testét, hogy hatékonyan megszabaduljon a káros anyagoktól és mérgektől, mert sejttísztítás nélkül nincs tökéletes felszívódás. A Chlorella alga a méregtelenítés nagymestere, mely a test sejtjeit még a legmérgezőbb lerakódásoktól és nehézfémektől is megtisztítja. Rekordmennyiségű klorofilt tartalmaz.
 2. Ezt követően a Spirulina és a Lithothamnium algák rekordmennyisségű,  4 000 vitális anyaggal látják el szervezetét és felkészítik a mindennapi igénybevételre. 
 3. A folyamatot végül a természetes Asztaxantin koronázza meg, melyet világszerte a létező legerősebb antioxidánsként tartanak számon, így a lehető legjobb védőpajzzsal látja el sejtjeit az agresszív sejtkárosítókkal szemben.

 

Az Imune algakomplexum fogyasztásával vitálisabbá, erőteljesebbé, ellenálóbbá válunk !

 

MIT TARTALMAZNAK A MIKROALGÁK?

A LEGFONTOSABBAK:

 • Az összes ismert B-vitamin, beleértve a B-12 vitamint is, ami pedig szinte egy növényben sem található meg.
 • C-vitamin
 • E-vitamin
 • Ásványi anyagok: kalcium, magnézium, cink, kálium és társaik…
 • Nyomelemek
 • Omega-3 zsírsavak és gamma-linolsav (GLA)
 • Mukopoliszacharidok: A sejteket tartja/ragasztja össze, az ízületekben a csontvégek egymáson való könnyű elmozdulását teszi lehetővé.
 • Béta-karotin: az A-vitamin elővitaminja, amiből  az emberi szervezet éppen a szükséges mennyiségben állít elő magának A-vitamint
 • Nukleinsavakat (RNS és DNS), ami a sejtépítésben segíti a szervezetünket
 • Klorofill

A MIKROALGÁKAT A WHO SZUPERÉLELMISZERNEK MINŐSÍTETTE! 

A mikroalgák a XXI. század teljes értékű táplálékát jelenthetik,. Tökéletes arányban tartalmazza azt a 4000 tápanyagot, melyre szervezetünknek szüksége van.

 • Az összes természetes vitamint (A-tól K-ig), rengeteg ásványi anyagot és nyomelemet (kálium, kalcium, vas, magnézium, szelén, stb.),
 • Több mint 2000 enzimet, nukleinsavakat, kloforillt, animosavakat, zsírsavakat, különleges növényi hatóanyagokat, antioxidánsokat és a Q-10-hez hasonló koenzimet. 
 • Felszívódása akár 95 százalékos is lehet, így szervezetünk minden összetevőjét hasznosítja.
 •  Az összes esszenciális aminosavat és zsírsavat pótolja, ami a táplálkozásukból hiányozhat!

A Wellstar cég Green Gold IMUNE®  algakapszulája egy olyan első osztályú vitális anyagösszetételű különleges termék, melyet a négy legértékesebb mikroalgatípusból állítottak össze, több évtizedes kutatómunka eredményeként.

A termék önmagáért beszél. A gyógyulások melyek ezen algakomplexumnak köszönhetőek, azt eddig még semilyen alga sem tudta ilyen mértékben megvalósítani. A termékek védjeggyel rendelkeznek. Vigyázzon mert hamisítják!