Miért is olyan hatásos a mikroalga?

Sokan azt gondolják, "ugyan nem létezik olyan ami ennyi mindenre jó ". Én sem hittem el, mig ki nem próbáltam. A hatása pedig lenyűgöző volt.

A magyarázata is igen egyszerű:

A Wellstar német cég kivételes és védett terméke a GREEN GOLD IMUNE ALGAKAPSZULA 4 féle algapor keveréke.

Egyik legfőbb összetevője a spirulina mikroalga,  mely rendelkezik az emberi szervezet számára szükséges összes vitális anyaggal.

Ez nem is olyan meglepő, hiszen ennek az algafajtának köszönhető a földi élet valamennyi formája, az első éllény a Földön. Ez a parányi mikroorganizmus teremtette meg a magasabb szintű életformák lehetőségét. 1g spirulina 1kg zöldségnek felel meg, felszívódása 90%-os, szemben a gyógyszertárakban kapható szintetikus vitaminokéval, amelyek felszívódása 3-15%.

Azon túl hogy, a chlorella rengeteg vitális anyagot tartalmaz, ő az a kis parányi lény, aki utolérhetetlen klorofiltartalmát tekintve, aminek köszönhetően a létező legjobb méregtelenítő, vagyis képes a nehézfémeket (ólom, higany, alumínium, stb.) megkötni a szervezetben és kivezetni azokat onnét. Ezen tulajdonsága egyedülálló.

Ez a két algafajta ötvözve képes arra, hogy beindítsa a szervezet önregenerációs folyamatát, azáltal, hogy megszünteti a hiánybetegségeket és méregtelenít.

Nagyon fontos, hogy nem gyógyszer, és nem is csodaszer, viszont rengeteg hiánybetegségen és mérgezésen alapuló betegséget gyógyít, illetve javít.

Amit ma táplálékkal elfogyasztunk, az egyáltalán nem biztosítja a szervezetünk vitamin és tápanyag szükségletét, még ha folyamatosan különböző vitaminkészítményeket is fogyasztunk ennek ellensúlyozására, melyek felszívódása a szervezet szennyezettsége miatt nem megfelelő. A szintetikus vitaminok hatásfoka nem megfelelő.

Hogy mikor mennyi és milyen vitaminra van éppen szüksége szervezetünknek, ezt igen nehéz megállapítani, mondhatni lehetetlen. Csak ha már hiány állapot áll be szervezetünkben, akkor figyelünk fel rá és pótoljuk.

Ebben kivételes a mikroalga, hiszen ez MINDENT tartalmaz, amire a szervezetnek szüksége van, TERMÉSZETES formában ! A szervezet maga gondoskodik arról, hogy azt vegye fel amire éppen szüksége van, tehát a túladagolás veszélye sosem áll fenn hiszen ez ÉLELMISZER, méghozzá a leges-legjobb.

Ezt megelőzően magam is éveken át (sajnos) vitaminkészítményeket szedtem, mert korábban nem ismertem a Föld első élőlényének e csodálatos hatását és képességét. Évek óta fogyasztom, hiszen napi szinten szükséges gondoskodni testünk megfelelő "üzemanyaggal" való ellátásáról. Azóta sokkal kevesebb egyéb táplálékra van szükségem, hiszen az algával bevitt vitamint és tápanyagot meghálálja  szervezetem és jelzi, hogy "jól lakott..."

A fenti kép a tápanyaggal bevitt kalcium mennyiségének csökkenését mutatja a különböző élelmiszereknél az évek során.

A megfelelő kalcium bevitel azért fontos, mert különben azt a szervezet a csontokból vonja ki.. észrevétlenül és kialakul a mai népbetegség, a csontritkulás. Kevesen tudják, hogy a szív munkájához is kalciumra van szükség. Tehát megfelelő jó minőségű és felszívódású kalciumra van szükség naponta, ezt a Wellstar cég Imune kapszulájában lévő Lithothamnium Calcareum mikroalga,  kőalga.

És ne feledkezzünk meg az egyetlen olyan természetes SEJTVÉDŐRŐL, az ASZTAXANTIN-ról.

Asztaxantin  a természetes gyógyító a legtöbb betegségre !

Asztaxantin áthatol a vér-agy gáton és antioxidáns, és gyulladás gátló védelmet nyújt az agynak és a központi idegrendszernek. Ez egy rendkívüli jelenség, mivel a vér-agy gát egy erősen szelektáló filter, mely csak az agy által szükséges tápanyagokat engedi át és csakis tápanyacsere termékeket továbbít. Ily módon védi az agyat a vérben keringő kórokozóktól, toxinoktól és hírvivő anyagoktól.

A természetes asztaxantin:

  • 20-szor erősebb, mint a szintetikus asztaxantin
  • 50-szer erősebb, mint a béta-karotin
  • 60-szor erősebb, mint a C-vitamin
  • 550-szer erősebb, mint az E-vitamin

Bár a szintetikus asztaxantin kémiai összetétele megegyezik a természetes asztaxantinéval, valójában a két molekula különböző. Az asztaxantin természetes formájában molekuláris láncának mindkét végén mindig zsírsavakhoz kapcsolódik. Ezen különbségek által a természetes asztaxantin felülmúlja a szintetkus asztaxantin képességeit

Bővebben az asztaxantinról még itt olvashatnak:

nelegybeteg.hu/tanulmany-astaxantin2.php